Åh, då ska jag ta på mig min finaste rosa skjorta!


/vittbröd


Brum brum!


Jag och Thessbess tar körlektioner. Man måste ju öva om man ska bli världens bästa rallyförare!

Men tänk vad coolt, tänk om jag, vittbröd, blev världens bästa rallyförare! Fett med respekt! Jag tror nog att det är mitt dömyrke just nu i denna sekund. Jag ska vinna över alla biltokiga män. Hah, det ni! Så nu ska jag ut, ta tag i min rallybil och trycka gasen i botten.

/ vittbröd 


vittbröd <3 bruntbröd

Tänkte tipsa er alla där ute om ett jättebra program som alla har på sin dator. Paint heter det.(haha!) Men jag är faktist helt seriös när jag säger att paint kan vara skitkul ibland. På bilden nedan ser ni hur jag uttrycker min kärlek till vittbröd med hjälp av paint. Har du ritat en bild i paint, skicka gärna in den till oss så publicerar vi den här i bloggen.
Adressen är: [email protected]  



/bruntbröd

50 Cent VS Milow

Orginalet eller den mest spelade låten på Spotify?
Vad tyker ni, vilken är bäst egentligen?




Bye bye

Hej bloggen!
Just nu är det 3 timmar sedan vi sa hejdå till våra italienska vänner. Här och var fälldes det en tår eller två. Under veckan har vi gjort allt från vandring i skogen till att festa järnet. Vi har även hunnit med att spela lite laserdome och besöka vår fina huvudstad. Till följd av det är vi helt slut, har ont i fötterna och vill sova en hel vecka i sträck.

Även fast fötterna värker så har det här varit en super kul vecka som vi inte vill ha ogjord. Mycket skratt, dans och glädje som ni senare kommer få se på lite snygga bilder.

Puss och kram skummbanan
/vittbröd & bruntbröd

Imorgon smäller det!

Imorgon smäller det! Imorgon kommer de stor, runda, smala, små, pratiga och glada italienarna. Dom ska vi försöka roa i en hel vecka. Får se hur det går.

      

/vittbröd


Stora staden med lilla brödet!

 
Var med lilla bruntbröd i stora staden idag. Vi samtalade om våra fotomodellskarriärer, vi såg fru Crocodile Dundee, och beundrade en morotsfärgad snygg cykel!

/vittbröd


Kung!

Gissa vem? Jo.. ZLATAAAAAAAN! Alla som såg på fotbollen ikväll vet vad vi snackar om. Kungen avgjorde matchen och det gör absolut ingenting att målet inte var världens snyggaste för det är ju han själv, hihi!


A whole new world

Lyssna och njut;


Disneykväll!

Hej hej alla våra massa läsare! Denna kväll är mycket speciell, det är DISNEYKVÄLL! Precis som det låter kommer det bli en hel kväll i Disneys tecken. Vi har laddat upp med 9 + fler filmer. Fler kommer med med fröken Salami.

          
 
                   
       



Figure it out:

1. Pumba
2. Musse Pigg
3. Piff
4. Knatte
5. Luffsen
6. Tönrosa
7. Tarzan
8. Robin Hood
9. Simba
10. Pluto
11. Kajsa Anka
12. Lille John
13. Lady
14. Woody
15. Puff
16. Alice i underlandet
17. Sebastian
18. Kung Triton
19. Baloo
20. Trötter
21. Timon
22. Fnatte
23. Benjamin syrsa
24. Kalle Anka
25. Tjatte 
26. Dumbo
27. Snövit
28. Nemo
29. Tjuren Ferdinand
30. Mimmi
31. Lång Ben 

/vittbröd och bruntbröd

 

 


Hej alla glada där ute!

Just nu sitter jag här på golvet, på min nya matta till och med och gör inte så mycket. Eller jo, jag väntar på min andra halva som ska komma hit och joina mig snart. Och då ska vi minsann uppdatera lite här i bloggen tillsammans har jag bestämt! Så håll utkik efter lite dirty stuff som kan komma upp lite senare under kvällen.

Ostpussar på er!
/bruntbröd

RSS 2.0