Sommaruppehåll

Hej hopp i stugorna! Jag tror nog att det kommer bli lite sommaruppehåll i ostmacka. Vi kommer komma tillbaka och skriva för fullt efter semester, utlandsresor, båtar och mycket bad. Håll ut alla läsare!

Dah Mjölkö ön

Hej! Jag är lite ledsen över att vi inte skrivit på ett tag. Men nu går fingrarna i full fart och här kommer det text!

Helgen på Mjölkö var skoj. Regnig och grå men skoj. Vi kom fram till att Salami är lite som Patrik sjöstjärna (dock inte enligt henne själv) och att it's not the fart that kills, it's the smell.





/vittbröd

I helgen blir det Mjölkö

Tänkte bara meddela er läsare att vittbröd och jag åker iväg över helgen. Med våra fina vänner ska vi fara ut i skärgården, grilla, bada och bara njuta av varandras sällskap. Etersom vi med all säkerhet kommer ha en toppen helg önskar jag er alla också en mycket bra helg. Glöm inte att njuta av sommarlovet, man kan faktist göra det trots att det regnar.




Pussar och kramar!
/bruntbröd 

Mumsfillibabba!

Vi har bakat muffins! Mumsfillibabba! Vi tänkte lägga upp en bild, men eftersom vittbröd är allerigisk mot teknik så funkade det icke. Vi tänker på er, våra underbara läsare, så jag, vittbröd, har ritat en mycket verklighetstrogen bild på två av våra muffins. Jag antar att det vattnas i era munnar just i denna sekund!



/vittbröd &bruntbröd

Jacob Black

Hej hej hallå! Vi har just sett en film som vi inte förstog särskilt myket av. Det beror inte på att vi är tröga och absolut inte på att vi inte hade någon undertext.

Så fort filmen var slut klickade vi oss fram till den nya Twilight-trailern. Och suktade efter indianpojkens smexiga mage!!

Här ser ni Jacobs utveckling i 4 steg, och vargen bli självklart lika het som den muskliga getingen.




/vittbröd & bruntbröd

Fågelbajsjacka

Jag och mina vänner fröken Salami och Goudabritta skulle fara till Mandispandis och överlämna en förmögenhet. Vi bestämde oss sedan för att gunga lite i Mandispandis egna lekplats. Jag och Mandispandis fick klämma ner oss i två bäbisgungor och fröken Salami och Goudabritta tog varsitt däck. Men i denna fridfulla lekplats var olyckan var framme! Goudabritta hade satt sig på ett nybajsat fågelbajs! Ohh noo! Ni skulle sett paniken i hennes bruna ögon, och skriken från hennes gapande mun! Så otroligt roligt var det, jag och fröken Salami höll på att skratta ihjäl oss. Aj, jag får ont i magen av att bara tänka på det. Men fina vita fläckar blev det på Goudabrittas svarta jacka och gråa kjol. Lovely, fågelbajsjackor är det bästa jag vet!!! 



/vittbröd

Skolavslutnig del två

Eftersom jag blivit tillsagt, och eftersom jag gör som jag blir tillsagd, så ska jag nu visa lite bilder från gårdagen. Och måste bara säga: Klassen ni får ha den fetaste, bästa, roligaste sommaren någonsin!


Bruntbröds ballerinaklänning!



Brottning mot den obesegrade Hank!


Och eftersom vi redan börjat så kan vi ju fortsätta med lite fler bollspels bilder.



Ett samtal mellan Vittbröd och Mr Zäta:

  Vittbröd går runt och tar kort. Hon frågar Zäta om han vill vara med på en egobild.
  Zäta:  Vittbröd, vad skulle du vara utan din kamera?
  Vittbröd: Jag skulle antagligen vara Vittbröd utan kamera.
  Efter några sekunder:
  Zäta: Du har rätt. Där blev jag ägd.

Hahah, kändes riktigt skönt att få äga Mr Zäta! (Han använde mitt riktiga namn, men eftersom min identitititet förblir hemlig så använde jag Vittbröd)

/Vittbröd


Skolavslutning

Igår var det skolavslutning och alla var verkligen superfina. Speciellt tjejerna i klassen. Min andra halva har nog lite fina bilder som hon får ta och lägga upp. Våra kära mentorer fick bland annat lite frosties och kinder och självklart blev dom superglada. Efter lite halvbra musikframträdanden i aulan drog sig alla vidare någonstans och själv käkade jag, med mina fina girls, supergod jorgubbstårta hos Madish.
 
Senare på kvällen samlades de flesta hemma hos Line, där det grillades, dansades med kvastar, snackades.. och självklart hade vi det skitroligt alltså. För övrigt bor Line super duper fint. Sen kan jag passa på att tacka henne återigen för att vi fick komma, tack tack!



Och nu över till lite skvaller.. tyvärr har jag inte så mycket så om ni har nåt lämna det i en kommentar. Om jag minns rätt spillde Jonte lite dressing på en viss punkt på marken. Denna punkt var uträknad med en ekvation vilket ledde till att Hank trampade i dressingen exakt 3min senare. Senare på kvällen njöt Hank och MatteS av varandras spekningar på studsmattan. En tredje person var med, men frågan är vem?  






Gissa vem?!


/bruntbröd 

Bowling

Idag var vi, världens bästa klass, om jag minns rätt, och bowlade. Det var mycket klot som kastades iväg. Stutsande, lösa, hårda, snea, smekande och alldeles perfekta. Jag vet tyvärr inte vilken stjärna det var som vann (om någon vet kommentera gärna med den lyckliga vinnarens namn). Men det är alltid kul att få spendera en dag, eller kanske rättare sagt några timmar, med en grupp härliga människor. Även om vissa är lite dåliga förlorare och andra lite för kaxiga, så är det riktigt kul! 



Och vissa bollar är lättare att styra än andra.

/ vittbröd & bruntbröd

T & J

Godmorgon eller god eftermiddag?!

Snart far jag in till staden på denna fina nationaldag men först tänkte jag berätta om något lite underligt och ganska så äckligt. Jo det är faktist så att Jakob och Tobias finner det kul att titta på när en äldre dam får en colaburk upp i rumpan. Tobias gillar också att ringa nattsamtal då Jakob ligger och sover, samtidigt som han kramar om sig själv. 

Ha en underbart fin nationaldag alla härliga människor där ute. Och kom ihåg, stick ut lite så kanske ni kommer med här i bloggen!

/bruntbröd 


Guldstjärnor i massor

Vi ville ge en megastor guldstjärna till våra underbara och smarta klasskamrater Matilda och Tobias. De har presterat mycket bra i skolan på de senaste proven. *applåder* 


/vittbröd & bruntbröd

Svarta bilder när Salami är i farten

Fröken Salami skulle vara duktig och fotta sina kära vänner. Efter att ha knäppt ett kort som blev svart såg hon lite förvånad ut. Självklart hade hon glömt linslocket på! Alla brast ut i gapskratt, och lilla Salami blev lite generad.





/vittbröd & bruntbröd


Kilowatthöjd

På tavlan står det 1kWh. Magister Johnny  undrar vad det står för.

Matte B säger: "en.. kilo.. watt.. höjd? :D"

"Shit, mina jeans sprack!"

Vår nya idé var alltså att skriva mera om kärt folk i vår omgivning och därför tänkte jag berätta något roligt som hände idag.

Eftersom det regnade så hemskt på idrotten fick vi vara inne och spela volleyboll. Magister Robert delade upp oss i 4 lag och vi körde på som bara den. Sen från ingen stans sprack Oscars byxor, och gissa vart? Jo, i skrevet! Haha, snacka om att han blev chockad. Kuuul!


Oups!

/buntbröd

Goddag igen!

Goddag igen! Nu är det sol ute. Förut regna det. Vi slapp coopertest. Yes!

Våran nya ide om bloggen lyder såhär:
Vi ska skriva mer om den underbaraste och bästa klassen. Vi upptäckte att om man skriver om saker i sin omgivning, tex klasskamrater, får man fler läsare. Ingen vill ju läsa om mig och min andra halva. De vill läsa om sig själva!! 

Jag vill också be om ursäkt för om någon har tagit illa upp över något tidigare inlägg som vi skrivt. Vi försöker inte vara elaka mot någon och om någon blivit pytte pytte lite bara nästan lite ledsen, så är vi ledsna. Förlåt oss!

Happy

Nu är vi super duper happy. Vi har i princip nästan exakt just nu fått sommarlov. Inga mer prov, inget mer plugg. Vi kommer bara springa ihjäl oss om ca. en timma, inte kul! Bruntbröd funtar dock på att hänga med Goudabritta på ett besök hos ögondoktorn. Bara nästan skolk. Vittbröd är världens duktigaste och bästa sprinter om någon undrar. Så ingen ögondoktor här inte!

Folket i världens bästa klass snackar om fysikprovet just nu. Vi vill inte höra, vi vet ju ändå att vi är bäst.



/vittbröd & bruntbröd

RSS 2.0