vittbröd + bruntbröd

Yesterday it was time for some whitebread-brownbread time. Vi gjorde gropen osäker. Snöänglar blev kära, vi voltade, brottades och fick snö i våra små smuliga fejor. Det var helt underbart ska ni veta. Så jag uppmanar alla att gå ut och leka i den vita snön nu när den är här. Hittar ni ingen vit funkar gul-snö lika bra!

 

här ligger någon i gul snö, busigt!

/bruntbröd


Torsdagen med sista provet och pulkatänk

Hej alla glada! Nu är det sista provet för år 2009 gjort och det är riiiktigt skönt tycker jag och många andra. Hög femma på det gott folk!

För er som har missat det, kanske ni som suttit inne med nerdragna gardiner i tre dagar, så är det snö ute. Inte lite snö, det är hela 2 dm! Och jag om någon är glad. Snö = att jag och bruntbröd planerar att åka pulka tillsammans med våra vänner. Sjukt kul! Det gäller att passa på medan den mjuka, isiga, vita helt underbara och blöta snön ligger fin och fluffig på marken. Så vad säger ni, vi ses i pulkabacken?




Vem vet, vi kanske ska sattsa på PULKA-VM? 

/vittbröd


NobelNobelNobel

Det är Nobeldagen idag och jag, bruntbröd, sitter och tittar på Nobelmiddagen på tv. Just nu pratar dem om blommor. Blommor är fina och jag skulle verkligen vilja gå på en fest i Blå Hallen. Sådär härligt smuligt och mäktigt kan jag tänka mig att det skulle vara. Stadshuset är fint. Ända möjligheten till att min dröm ska bli sann är att Goudabritta en vacker dag få Nobelpriset i kemi och bjuder mig på middagen. Mh, jag tycker att ansvaret ligger på henne!



Om det blir en fest i Blå Hallen för min del ska jag bära klänningen ovan. (HAHA!)
Nej det är klart att jag inte ska. Tycker bara att den var så himla ful!


Ett måste

Bruntbröd: "...det bara spruta. Det var så jävla äckligt!!"
Goudabritta: "Den filmen MÅSTE vi se!"

FREEZE

Vill du vara med och slå ett rekord? Kanske till och med komma med i Guiness rekordbok? Då ska du spana in en ny grupp på facebook, den heter: "freeze på plattan i fem minuter". Ju fler vi blir desto bättre, så komigen alla glada människor där ute, jag vet att det låter lockande ;)

Såhär såg det ut på Grand Station i NY.



/bruntbröd

Tänkaren Britta

Goudabritta: "Jag har tänkt på en sak.."
Bruntbröd: "Vadå?"
Goudabritta: "Varför har inte människor samlag där bak oftare? Man blir ju inte med barn!!"
Bruntbröd:" öh.. tanken har aldrig slagit mig".

Ett plan med ett flygande tack

Tack Jelenas.blogg.se som länkat våran braiga blogg! Vi är mycket stolta (i varje fall den mer vita av oss och jag antar den lite brunare också).



bilden kommer från detta.

Ni kanske undrar varför jag valde denna bild och anledningen följer:

1. Jag diggar bilden.
2. Jag behövde en bild. (annars blir det lite tråkigt)
3. Planet är gult, ost är gult. Det är alltså ett ostplan. Och bloggen heter ostmacka.

/vittbröd

Många silvermynt och guldpengar

Hej hopp galopp!
Nu har vi sålt kakor i olika former och smaker i tre timmar. På det öppna huset kom det både stora och små som ville smaka på vad NV08a hade blandat i sina bunkar och stoppat in i ugnen. Många enkronor och tior fick vi ihop till detta otroligt, underbara, helt fantastiska resmål som vi....inte riktigt än har kommit på vart det är. Men nu är vi i varje fall lite närmare vårat mål. Vill tacka alla bagare, köpare och säljare. Bra jobbat!

 


Nästa gång kör vi på lussebullar/lussekatter, vad ni nu än kallar dem!


/vittbröd



 


RSS 2.0