Plocka skräp!

Ni anar inte vad som finns längst de krokiga vägarna och i de nakna buskarna. Fram tills dag hade inte jag heller någon aning om att det fanns så mycket skräp på gatorna. I våra svarta säckar plockade vi in godispapper, ölburkar, strupor, kalsonger, vantar och en hel del cigg-paket och fimpar. Självklart massa plast, plåt, bildelar och till och med en rostig sparkcyckel!

Men vi har inte bara tjäna lite pengar idag, vi har gjort en god gärning för miljön och det känns ju super! 

 


Till slut vill jag uppmana alla att slänga sitt skräp i en papperskorg, de finns ju överallt.

/bruntbröd


Aaaah!

Jag måste nog lära bruntbröd att låsa toalettdörren. Annars kanske det händer en riktig olycka!

/vittbröd

En aningen naturigt

"Kan inte du hämta vatten till mig, jag är törstig?"

"Vill du ha jonat eller avjonat?"


Hollywood

Ville bara tipsa lite snabbt om min nya favorit blogg! Spana in den vettja. Katze, du kommer älska den.

/bruntbröd

halv åtta blir sex

Ganska många ser på programmet "halv åtta hos mig" som går på 4an. För er som inte vet vad det är kan jag lite kort berätta att det är ett matlagningsprogram där en av deltagarna får laga middag en kväll klockan halv åtta. Sedan får gästerna betygsätta maten och helheten.



Denna eftermiddag satt jag och tre av mina vänner och diskuterade middagstider. Vi kom fram till att vi äter vid sex-tiden. Då föreslog någon att vi skulle ha "sex hos mig" istället. Vi fann detta hysteriskt roligt och spånade vidare på idén om att bjuda hem vänner för att ha sex. Det dom skulle få betygsätta är emempelvis:
- hur dom gillar de ställningar man bjuder på
och
- lakanen.



/bruntbröd


Jordens dag!

Today is Earth Day!
Det är en tamadag som uppmärksammar jordens miljöproblem och den har funnits ända sedan 1970. Jag skulle vilja uppmuntra alla er rara läsare att vara extra snälla mot jorden, och helst inte bara idag utan varje dag.


/bruntbröd

Jag cyklade

För någon dag sen då jag cyklade riiiktigt fort fick jag en fluga i ögat.

Idag när jag cyklade blev jag riiktigt blöt.

/vittbröd

Ostigtsnygga




Två grymt coola bilder på två grymt ostigtsnygga bröd!

"Snooo påååå!"

/vittbröd

Mitt hår luktar gott

Idag har jag börjat dagen med ett besök hos herr frisören. Han masserade mitt huvud vilket kändes väldigt skönt och avslappnande efter veckans hjärnanstängningar. Nu känner jag mig väldigt good looking inför kvällens firande av våran fina vän Panda. Frisören och jag diskuterade allt från vulkanutbrott till vad vi skulle göra i sommar. Trevligt trevligt!

För övrigt körde jag vittbröd igår i lilla bilen. Det gick prima ballerina, jag hoppas att min andra halva tyckte om den lilla turen!



/bruntbröd

Ostmacka

Natrium: Bröd, salt margarin och ost = Den perfekta ostmackan!

/vittbröd


Mini Anne

Nu ska vi lära er blodpump-luftmaskin-räddnig!

Först ska man känna om det kittlas i örat när man har det mot offrets huvud.

Sedan ska man trycka lite och taffsa lite på offrets bröst. Detta upprepar man 30 gånger.
1-2-3-4-5-6-7-8....30.
 
Nu blir det dags att pussas lite (eller mycket). Men tänk på att använda en annan teknik och pusta lite extra in i offrets mun.

Förhoppningsvis kommer offret att vakna (som Snövit, eller så var prinsen en tremendous blodpump-luftmaskins-räddare!)

Glöm inte att slå den hemliga koden till den tutande riddaren. (psst.. 112)




Om ni vill kan ni träna på mini Anne.

/vittbröd & bruntbröd 

 


Sparka på bollen vettja!

Idag har jag tydligen tittat på fotboll. Inte själv såklart, det skulle jag aldrig klara, utan tillsammans med min fina långa trevliga en aningen gnälliga vän. Efter en hyfsad lång promenad i cirklar, eller i alla fall fram och tillbaka, kom vi fram till den lilla gräsplätten där de sparkades boll. Självklart förlorade fel lag, som det alltid brukar va när jag ger tid för fotboll. Jag var glad ändå, men det tror jag inte det gröna laget var. Ryck upp er pojkar!



Jag undrara varför de inte spelar med denna boll...riktigt cool. Naaat!

/vittbröd

Vi vill ha regn

Både vittbröd och jag har inhandlat gummistövlar. Gummistövlar som vi ska springa runt i när det regnar. Vi ska hoppa i pölar och bara skratta när alla andra blir blöta om strumporna. Det ska inte finnas några sura miner på våra ansikten när dagen börjar med regn för vi är redo. Regnet, kom bara ;)

  

/bruntbröd

07:00

Jag är vaken. Klockan är sju, på en lördag. Ni kanske undrar varför jag är vaken denna tidpunkt på en lördag? Det undrarade jag med. Men sen så kom jag på det! Jag ska göra prov, på en lördag, på en lördag som ingår under påsklovet. Jag bara älskar att göra prov såå mycket!


/vittbröd


 


Mona Lisa i Paint

Alla har vi programmet Paint på våra datorer. Det änvänds flitigt av vittbröd och mig men annars tycker jag att det är lite underskattat. Man kan faktist rita massa fint i Paint, exempelvis muffins, ett hus eller varför inte självaste Mona Lisa? Killen i klippet nedan gör det väldigt bra!



/bruntbröd

Svart halmhatt

 

- en hatt är en huvudbunad som förekommit sedan 1100-talet
- den har en betydligt högre status en mössan
- används som skyddsplagg i soliga områden

/bruntbröd


Kändisvandring

Brunabrödet och vitabrödet var ute på en stadspromenad idag men som snarare blev en kändisvandring. Vi samlade på oss hela fyra kändisar! Jag säger bara: Oh herre gud!



Jag måste bara säga att vittbröd älskar bruntbröds reaktion när en kändis dyker upp i synfältet. Brödet blir ett mer stelt och knäpptyst bröd.

Nu är det så att jag tror att jag kommit på en väldans bra idé! Ni vet väll att man kan "samla" fåglar. Man får liksom kryssa i en när man sett en fågelart. Nu tänkte jag så att man kan göra lika dant med kändisar. Man får helt enkelt kryssa i en ruta när man ser någon känd människa. Målet är ju självklart att ha sett så många som möjligt under sin livstid. Vi har i alla fall kommit fyra kändisar på vägen. Mer ska det nog bli, vi får ta och jobba hårt.

/vittbröd

Nowhere boy




Igår onsdag såg jag en liten film. En liten film som jag och kusiner och syster tycket om. Musiken diggades så mycket att hela raden av stolar gungade.

Nu måste jag gå och tagga. Första körlektionen på bilskola. Snart börjar min karriär som racerförare!

/vittbröd

Ettårsdag!

Idag är ingen vanlig dag. Idag är våran årsdag! Ostmackaaa.blogg.se har funnits i exakt ett år. Vi får ta och gratulera oss själva med en riktigt stor ostig kram. Vi har självklart firat med att äta ostmackor och en kladdkaka som inte var kladdig. Vi har också uppgraderat vårat ostmackeätande med skivad gurka, mumma!


























/vittbröd & bruntbröd


Bassett's Lakritskonfekt

Gubbgodis! Det är sådanadära som väcker äckel-känslor inom oss. Dom är varken mjuka eller hårda, bara allmänt äckliga. De består av flera lager, färgade lager och svartade lager. Vissa är runda och vissa är fyrkantiga, dom kan också vara mosade om dom har legat i din bakficka.

  
  
 

Första gången vi såg dessa skönheter trodde vi att dom skulle smaka helt underbart fantastiskt, men skenet bedrar. Även om de är vackra smakar de skit! Då är det ju sant att det är så att det är insidan som räknas.

Finns det någon där ute som gillar dessa äckel? Var vänlig hör av dig.

/vittbröd & brödbrunt

Unicorn Power

På facebook blev jag idag inbjuden till en roligt grupp som heter "Enhörningar i allmänhet". Eftersom jag inte gick med i gruppen tänkte jag kompensera upp det med att tillägna ett inlägg till enhörningar. För dem som inte vet är enhörningen ett mytologiskt väsen, oftast avbildad som en vacker vit häst med ett spiralvridet horn i pannan.



- Enhörningen symboliserar sagornas värld, skönher och oskuldfullhet.

Här är en serie som är sådär lagom rolig:

Har ni efter detta inlägg inte fått nog av enhörningar kan ni klicka här för att spela ett spel som heter Robot Unicorn Attack. Detta fridfulla spel rekommenderas starkt.

Unicorn hugs
/bruntbröd


Ett mycket glassigt bröllop



Jag fick just höra att Glassgubben ska gifta sig! Man har ju sett Gb Gubben med sin flickvän, men nu ska det gifta sig, den 16 maj smäller det. Ni som vill följa bröllopet och inte kan vara på plats kan titta på kanal 5 play. Jag säger bara grattis!

/vittbröd

Du behöver bara säga nej!

Hej alla! Nu efter en påskhelg med massa massa och änu mer godis är det på tiden att säga nej till karameller! Det är enkelt, säg bara NEJ! För det har faktiskt varit okej för alla tjock som smala, långa som korta att äta sig mätta på små chokladbitar eller surapraliner, eller vad man nu vill stoppa i sin mun. Det är okej, för det var PÅSK! Men just idag blev det inte okej längre. För er som har det lite svårt med att sluta smaska har jag ett schema som ni kan följa:



1. När du känner sug efter små söta godisbitar, gör tio kullerbyttor efter varandra. Då kommer du bli så snurrig att du inte längre vill äta din godisbit.

2. Du kan göra egna små karameller. Du skär bara ut godisliknande bitar av frukt eller grönsaker, du kan också linda in dem i papper för att få den där lite exklusiva kännslan. Det är bara fantasin som stoppar dig här!

3. Bind fast bildäck med hjälp av ett rep runt magen. Nu kommer du bränna en massa fett vad du än gör. Eftersom att dra dem bakom sig är mer än jobbigt. Du kanske till och med kan unna dig en liten godisbit.

4. Om inget av dessa tre förslag fungerar får du helt enkelt. Dam dam daaam...Tejpa igen munen! Du har helt enkelt inget annat val. Om tejp inte fungerar, köp superlim. Jag säger bara: Ajö godissug!


Om du känner att du har för mycket godis över sen helgen, kan du göra som vanligt folk. Bada i det!

Mycket söta kramar
/vittbröd

Goudabrittas nya framtid

Goudabritta har beslutat sig för att bli en massai kvinna. Självklart stöttar vi henne i detta beslut. Som massai kvinna kommer hon inte längre behöva fundera på vad hon ska ha för kläder. Det är bara att slänga på sig masssa armband och färgglada skynken, eller måla kroppen med orange målarfärg. Helst vattenfast ifall det skulle regna (i Afrika). 



Via en kontakannons hittade Goudabritta detta tvillingpar som ska bli hennes blivande makar.

/vittbröd & bruntbröd 

Jesus dog sen han återuppstod

För det andra: Nu är det dax för P Å S K L O V! Yiiipe yeeaah! Vi ska måla ägg, äta maassa goooodis, vi ska ha en bread-sleep-over, busa med Påskharen och leta påskägg. Det kan inte bli annat än härligt!



/vittbröd och bruntbröd


RSS 2.0