det finns bara papper i papperskorgen.. eller?

"Titta INTE i papperskorgen!"

Ett minnesvärt möte med min stora idol!

Hej. Jag sitter här med min stora idol. Han är en väldigt stor fördebild och jag beundrar honom grymt mycket. Vi är totala motstattserna mot varandra, han är positiv och snäll, en riktig räkmacka. Medans jag är en tråkig skorpa med lite fetsost på.

Detta stämmer såklart inte, eftersom det är jag som är stjärnan i den klarblå himlen.  "Om man tittar på dig kan man bli blind" som min stora idol en gång sa. (För er som inte förstog är jag alltså solen.)

Vi har haft ett litet samtal om hur två individer påminner väldigt mycket om varandra, både som spelare och person. Vi kom fram till att dom är ganska lika, eller? Vad tycker du?



"Jag var ledsen över att jag tappa min sko, tills den dagen jag såg en man utan en fot."

/vittbröd + min respektfulla idol



Kändis vid brödhyllan

Igår när jag stod och skulle välja bröd (helt seriöst) på coop såg jag en kändis. Martin Lidberg, brottaren som kanske är mer känd från Let's Dance. Han gick där med sin korg och skulle också handla bröd. Sen brottade han ned en skogaholmslimpa för att bjuda upp polarbrödet till dans. Haha nej, det sista var ett skämt! 
 
 

/bruntbröd

Vännerna i Sjumilaskogen

Det är säkert många av er som redan sett denna bild. Men jag tycker så grymt synd om Nasse. Tiger, Kanin, Ior, Nalle Puh och Christoffer Robin. Ni är DÅLIGA vänner! Om jag var med skulle jag ta upp lilla Nasse och ge honom världens bästa kram. Och som tipps till vännerna i Sjumilaskogen, ta en spruta och lev lyckliga tillsammans med Nasse hela livet!

/vittbröd


Fredag den 13e

Mina ögon tårar sig. Det kommer hända något hemsk idag. Eller kanske inte!!! Kommer bli den bästa dagen i vårat brödiga liv! Vi kanske vinner 73 liter glass, hittar 20 miljoner kronor i en buske eller får en kindpuss. Man vet helt enkelt inte. Men vi ska i varje fall göra det bästa av denna otroliga fredag.


Livet hittills

Historia K: "Ni elever är så bra på att veta vad som kommer på proven.. Men det är ju inte så konstigt för det enda ni har gjort i hela ert liv är att plugga".

När man ser på saken sådär blir man nästa så deppig att man vill stoppa i sig lite ost. Men det finns det inte tid för nu. Jag måste ta och plugga lite.

/bruntbröd

Blodig huliganfilm. Mums.

Idag hade vi det så kallade "elev till elev". Vi tittade på en blodig och slagsmålsfull huliganfilm. Väldigt spännande, mahah. Jag fick också höra, från två helt oberoende tjejer, att en av dessa huliganer var lite sådär snygg eller vad det heter. Så här har vi en bild. Vad tycks?


/vittbröd


Frukost, kalas och sen har man lite ku(k)l







Alalalalalala longi longi long kallsong! Vi är bäst, taha!
Bilderna kommer ifrån denna snubbe.

/vittbröd & bruntbröd

Helt i exstas



Idag har det snöat lite. Jag har även bjudit mina klasskamrater på mina söta, runda, kusiner(se bilden ovan). Men det bästa som har hänt är att Fröken Salami har reservertat biljetter till New Moon premiären. Bara tankan på att jag snart få se fortsättningen till Twilight på bioduken gör min nästa helt i exstas. Åh, jag smular sönder!

 

/bruntbröd

Imorgon är det slut.

Imorgon är höslovet slut, imorgon ska man till skolan. Men jag tycker det är ganska så okej, för då får jag träffa bruntbröd. Har inte sett henne på en hel vecka! Det är dåligt, det är tråkigt, det är sådär att man nästan blir lite ledsen. Men imorgon blir jag glad! 

     

Men vet ni? Idag är det första november. Jag blir rädd, tiden går så attans fort. Vad kan man göra åt det? Ingenting. Vad ska man göra? Umgås med de bra och helt underbara personer man känner. För vad är bättre än att umgås med folk man tycker om?

/vittbröd


RSS 2.0