Hur blir man Sveriges mest köpta bil?

"1953 är ett årtal som för de flesta genuina bilentusiaster framstår som en milstolpe i mänsklighetens historia. Ögon tåras, sentimentala berättelser om var man befann sig 1953 dyker upp, och de som var med då de begav sig åtnjuter en självklar respekt bland yngre efterföljare."

Haha, denna text fick mig nästan att skratta högt när jag läste den sittandens i bilen. Humor kan komma från var man minst anar det, tex från små gula påsar. Och vill du läsa mer, köp en egen påse vettja! 

    


/vittbröd



Er.. fear me.







Tycker att dessa kissemissar var sjukt söta, ni måste ju hålla med?

/bruntbröd

Makaronivalmisteiden

Dam dam daaam daa-am.. och veckans tema blir: PASTA! 



  • Pasta finns som både färsk och torkad (är man den torra typen rekommenderar jag den senast nämnda pastan)
  • Kommer ursprungligen från Italien (i Italien äter man pasta dagligen t ex. som förrätt till middagen)
  • Det finns flera olika pastasorter, några exempel är: fusilli, spaghetti och gnocci.
  • På finska heter pasta "makaronivalmisteiden".



Sen så var det någon som undrade hur man gör pasta själv. Jo, man slänger ihop lite mjöl, ägg och vatten. Stoppar in det i pastamaskinen, manglar lite och så är middagen färdig! Hoppas det smakar för er som tänker testa det. För jag lovar, det funkar!

/bruntbröd


Två förslag

Hej hopp alla insnöade små filurer! Eftersom jag inte hinner skriva ett helt riktigt stort inlägg så ska jag bara meddela vilket tema vi ska ha i bloggen denna vecka. Eftersom det har kommit in två förslag så får min andra halva välja en ut av dessa och skriva något (om hon har lust vill säga). 

Det första förslaget: Skidor, i alla former och färger. (Passar bra eftersom jag ska fara iväg nu och åka lite utförs och lite framförs.) 

Det andra förslaget: Pasta. Hur gör man pasta helt själv? Det var en fråga vi fick och om det är någonting ni undrar så tar vi mer än gärna reda på det!



Så, nu blir det spännande både för er och för mig, vad kommer bruntbröd att välja? 

/vittbröd
 

Bamsekram



Till min andra halva för att hon var modig +(sjukt snygg) som vågade prova något nytt idag!
Det var allt :)

/bruntbröd

I en annan del av...

.. Köping!!! Ni har väl inte missat veckans avsnitt? Det härliga, gulliga gänget var iväg och bowlade och det blev ju en och annan strike här och var. 

"Och så fick han med sig en kaffe kopp av misstag."



Tobbe, min absoluta favorit!

/bruntbröd


Goudabritta, this is for you!

Goudabritta bad oss att tillägna ett inlägg till hennes ära. Som många redan vet är hon super duper snäll, rolig, hjälpsam och absolut härlig men vi tänkte berätta om det lite mer specifika drag hon har.

Hon är en liten pluggoholic med ett stort skratt. I hennes dirtymind finns allt från tyska fröken Kristina till ja, det finns så mycket så vi vet inte vad vi ska välja. Panikslaget springandes till bussen brukar friis-väskans axelband gå itu och den överfulla väskan med allt från ruttna bananer till lösliggande tuggummin, ett år gamla fondation-fläckade-stenciler, löshår och handsprit falla till marken. Men Goudabritta hon är snabb, hon har skills, och missar aldrig sin buss. Under flera år har hon också övat in en mycket stekig juckdans som hon är extra ordinärt duktig på. Denna dans brukar hon utföra när det spelas äkta hardstyle musik.

Dessa grejer gör vår kära Goudabritta till den speciella person hon är och hon kommer alltid att ha en plats i våra brödiga hjärtan.



Ps: Önskar du dig ett liknande inlägg tillägnat dig själv eller någon annan du tycker om kontakt oss genom ett mail eller kommentera detta inlägg. Tack!

/vittbröd & bruntbröd 

  

Smile if you're not wearing undies

Vi letade lite på datoren vår och hittade lite snygga herrmodeller. Vi blev så exalterade så vi kände oss tvingade att visa alla er dessa saftiga godbitar!


"You complete me" Oh yes he does...


"That's Quacktastic" So are you baby... 


"Aint' no party like my Nana's tea party" You'r so freaking hot, you make the party...


"Smile if you're not wearing undies" Don't ever stop smiling honey...

/vittbröd & bruntbröd


High Score

High score är det nya inne ordet. Det där som alla säger, eller i alla fall bör säga. Den som betyder något, den som har lite klass och lite stil säger det. Så ni vet. Tacka mig för att jag håller er uppdaterade på det nya, lite bättre, lite fräshare!

"Är det vår buss?"
"Ja det är 35:an."
"HIGH SCORE!!!" (hög 5a*)

/vittbröd

Cucumis sativus

Jag ska bara börja med att säga: Jag tror att jag ska börja uppdatera mer! Alla bah: " Yeaah!" Jag vet, ni alla kan inte få nog av oss, vem kan det? Men om jag försöker lova att skriva mer kanske det blir så att min andra halva följer mitt goda exempel.

Och nu är det ju så att för att kunna skriva mer behöver man saker att skriva om. Därför pratade vi lite brödsnack och kom fram till att ha ett nytt ämne varje vecka. Så veckans ämne är...bam, bam, bam...trumvirrvel! GURKA! 




Gurka (Cucumis sativus)
· Kommer ursprungligen från Indien.
· Är tvåkönad (Precis som ryktet om Lady Gaga)
· Består av 96% vatten.
· Gurka och tomat bör förvaras åtsklida. (De kommer inte bra överens)
· Kan användas för behandling av frostskador på fötter och händer.

Hoppas ni lärt er lite nytt. För det lovar jag att jag har!

//vittbröd


Längst & Kortast



Jag finner det hela ganska gulligt. Världens längsta, och världens kortaste man har träffats. Den ena 2,46m lång och den andra 0,75 meter kort(?). Den lilla kinesen He Pingping vet nu i alla fall hur det känns att träffa en jätte!

/bruntbröd


Avatar!

Vittbröd och Bruntbröd, med deras härliga vänner, var på biografen igår och såg filmen som alla pratar om. Filmen man bara måste se. Filmen man mest troligt kommer att älska.



Enligt mig så har "I see you" blivit det nya "Bite me".

/bruntbröd

Tabs makes Bamf!



/vittbröd & bruntbröd

Bättre sent än aldrig

Historien började med att bruntbröd skulle fylla hela 17 år. Hon ville ha lite smått och gått på sitt kalas och bestämde sig för att köpa lite färgglatt strössel. Kalaset började bra men när strösslet skulle ätas gick det inte att öppna förpackningen. Vi försökte med allt, bet, sågade, hoppade, klämde på den, högg och brände.. ja allt! Men det gick bara inte. Blöta i ögat lät vi den ligga ensam på köksbänken.

Dagar och veckor gick. Många försökte få upp strösselförpackningen men ingen lyckades. Men så plötsligt, en solig dag, när vi, vittbröd och bruntbröd skulle äta glass tillsammans med Goudabritta hände det omöjliga. VI FICK UPP TUBEN! Med list och två smarta hjärnor (och hjälp av en nål, en sax och lite eld) fick vi äntlingen smälla i oss en massa strössel. Alltså efter hela 3 långa månader av strösselabstinens.

Vi vill helt enkelt tacka Ostguden för att ha släckt våran strösseltörst. Tack!

Före:



Efter:



/vittbröd & bruntbröd

Hello Kitty

Hello alla kittys, we are back! Som ni kanske kanske har märkt hade vi lite semesterledigt över jul och nyår. Vi kände att vi behövde och förtjänade det efter allt jobb och slit med vårat jobb (bloggen).

Ena halvan har varit på andra sidan jorden men det var inte i ett så ostigt land. "Man äter inte så mycket ost.. Dom gör ju inte det.. Man äter mest räkor." Den andra halvan har degat hemma och nästan blivit till en ostklumt samtidigt som hon har haft besök av sin småkaka-kusin. Men ni är vi åter tillsammans och känner oss som en helhet. 

Som en helthet bestämde vi oss för att spela ett spel. Memo. Vad kom vi fram till? Jo att vittbröd minns bäst men att vi också har samma smak på utseende hos kittys. Vi anordnade nämligen en skönhetstävling mellan alla miss Kittys. 

Här är finalisterna:



och vinnaren är.. dum dum dum duuuum... årets Miss Kitty Universe.. BASEBALL KITTY!



Memo champion blev.. dum dum dum duuuum.. (Vinner väljer att hålla sin identitet hemlig.) Vittbröd!



/vittbröd & bruntbröd
 

RSS 2.0