Catpeople and me

Solen skiner på och jag vägrar sitta inne.
Idag var jag och några vänner till hos en av våra vänner som har hela två katter. Super-söta båda två. Det är faktist så att större delen av mina vänner har katter. Kan det vara så att jag drar mig till kattmänniskor? I sådana fall borde det inte vara så svårt att bli min vän. Kirra en kisse så är vi polare vettja!



/bruntbröd

Smulornas Drottning

Hej vänner! Igår gick jag och min andra halva en fin fin promenad i Stockholmsstad med våra härliga vänner. Promenaden innehöll både det ena och det andra, glass, långboard på kullersten, sol, skratt, svärd och dubbning. Var kuligt värre! Fäktades gjorde vi också, med Goudabrittas nyköpta svärd! Brunt bröd blev dubbad till "Smulornas Drottnig", två gånger(!) Och en okänd Sara till "Stockholmsstads Drottning" och en mister Jens till "Kung över Vasagatan".  

 
Jens, Kung över Vasagatan, blir dubbad av vittbröd.

/vittbröd

Baguetten gör tigerkaka

Idag kidnappade jag vittbröd när hon var påväg hem från bussen. Hon blev väääldig ledsen! För hon skulle ju plugga! Men sen rullade vi hem till mig och hon fick plugga där istället undertiden som jag bakade en inte randig tigerkaka. Det såg ut som ett spöke i den! Men den var iallfall supergod. Sen ville hon veta hur man gjorde pannkakor och nu vet hon de!



 /Baguette

Hemma efter min långa resa

Jag är redan hemma efter min långa resa ut på landet. Var en grå och regnig vistelse på Mjölkö, ön full med mjölkfulla kor. Det roligaste som hände var nog när jag råka gå på en snigel. Och som ni hör så låter inte det särskilt kul. Men ljudet av skalet som knäcks under min fot får mig att få panik! Usch usch, stackars slämiga snigel.

Juste, jag bada också. Första havsbadet tvåtusennio. Om det är någon som är cool så är det ju jag! Först sitter man och kockar i 90 grader, ser ut som en kräfta. Sen ska kräftan ner i vattnet, som kanske var 12 grader. Yes, chocktillstånd nästa! Så kan det va, najsbajs kompisar!

 


/vittbröd

The Reader

Nu över helgen har min andra halva rest bort. Långt ut på ett land i ett hav utanför en regnig stad. Jag antar att hon inte har någon tillgång till internet så därför tänkte jag uppdatera lite i vår fina blogg. 
 
Igår var Goudabritta, Fröken Salami och jag på bio. Vi såg "The Reader" vilken var väldigt bra. Dock hängde Fröken Salami inte med så mycket. Hon satt och drömde om Zac Efron.
 
Snart ska jag iväg och träna bort alla ostbågar som jag har fått i mig de senaste dagarna. Måste göra plats åt de nya som ska käkas ikväll. Inget dåligt samvete här inte.
 


/bruntbröd 

Fröken Salami

Bruntbröd ska äta en sked håårt smör.

Bruntbröd: "Åh, jag behöver bröd!!"
Fröken Salami: "Men här står ju vittbröd."

Beyonce älskar ostmackor

Igår satt jag i soffan och kollade på Tyra Bank's show. Det var alltså en helt vanlig eftermiddag. Showen gästades av självaste Beyonce. Hon fick svara på lite alla möjliga konstiga frågor och jag började nästa somna till. Men sen från ingen stans säger hon att hon älskar OSTMACKOR! Som ni kan förstå blev jag helt utom mig. Jag är väldigt glad över att en så stor stjärna har en fantastisk smak när det gäller mat.

 


/bruntbröd

Europeiska Meloditävlingen.

Europeiska meloditävlingen var det ju igår. Och jag har bara en fråga. Varför sminkar inte alla killar muskler?

Mycket av allt ska det va! Och vem faller inte för lättklädda gladiatorer?


Det är bra med mycket energi, och en grekisk mage kan man ju inte få för mycket av.
Och jag måste ju säga att rullbandet är pricken över i!

/vittbröd

Rullskor!

Idag har vi och våran kompis åkt rullskor. Mycket roligt måste jag säga, förutom när bruntbröd skrap upp hela sin hand mot en gupplig vägg. Men hon är okej nu, efter ett fat icke hårt pasta. Puss och hej kolla på europiska musiktävlingen ikväll, vi lovar mucket ost!



Vi väljer att behålla våran identititet för oss själva. Därav de svarta rutorna.

/vittbröd & bruntbröd

Ni andra kan dra


1. Hela zoot själv. Både svin och apa inräknat.

2. The body pumper in the red hat.

3. Hon kan hjula ända ner till kärleken i Portici.

4. BRUNTBRÖD

5. Speciella dagar bär han den vita scarfen.

6. Med fotbollsspelaren i minishorts i sitt hjärta. 

7. Den sköna dialekten som lockar fram skratt.

8. 3poängarn gör pappa glad.

9. Seghetens konung!

10. Sprutande glad som sprutande lava.

11. Killen med luggen.

12. Goudabritta med sitt hard-stile flum.

13. Kärleken.

14. Den blonda firren. 

15. Ett stort fan av Goudabritta.

16. Kickar ass på guitar hero.

17. Allt kommer med håret.

18. Lille man med favoritfrasen tack, detsamma! 

19. Fotbollskatten.

20. Den flygande snömannen.

21. VITTBRÖD

22. Kemisnubben.

23. Kinderboy.

24. It's my cool and I can't take it off..

25. Kändisbloggarnas kompisars kompis.

26. Öronsmekaren av stål.

27. Flickan i de vita byxorna.

28. I sin lilla fotbollsbubbla.

29. Basketbiffen.

30. I panik voltar hon iväg från nr 24 och 29.
 
31. Vi har alltid någon att se upp till, tack bokstaven efter Y. 

Vittbröd i sin ensamhet.

Nu ska jag berätta en saga om en liten liten flicka. Denna lilla flicka hade med sin mycket kära kompis bestämt att de skulle skriva ett gemensamt inlägg på deras gemensamma blogg. Men eftersom kompisen gick till någon annan istället för att skriva det gemensamma inlägget blev det inget inlägg. Så nu sitter denna lilla lilla flickan och gråter stora krokodiltårar som faller mot tangentbordet. Om inte kompisen kommer snart blir det översvämning och den lilla flickan kommer drunkna!


De har upptäckt att jag är missbildad.

Godagens! Idag har halva klassen upptäckt att jag är missbildad. Det är ju så att jag har ett ytterst vackert vitt (!) ögonbryn, och ett "vanligt" såklart. Så en ganska vanlig fråga jag kan få är: Vad har du gjort med ditt ögonbryn!? Men eftersom jag har min sköld, min snelugg, så täcker jag min missbildning ganska så bra.

Fast det mest otroliga är ju trotts allt att halva klassen inte märkt detta vita ögonbryn efter snart ett helt år! Det bevisar ju bara att min sköld fungerar. Även om jag inte använder den exakt hela tiden. Eller så kanske det bara är så att de inte vågade fråga förens idag?

Nu kanske ni tycker att jag ska färga denna missbildning. Och om ni vill veta så har jag faktiskt gjort det ett fåtal gånger. Men eftersom det kostar både tid och pengar så orkar jag inte. Och färgen höll inte särskilt länge, inte den jag använde i varje fall. En annan anledning till varför jag inte färgar är för att både vänner och bekanta tycker jag ska ha mitt vita ögonbryn. Jag vet inte om det är för att det tycker det är coolt eller om det är för att det gör mig mycket fulare än dem? Men ingen kan ju säga att jag inte är lite speciell i alla fall!

/vittbröd, lite sådär missbildad.

Bikinitröja!

Som min andra halva sa i det förra inlägget så skulle det komma en eller flera bilder på våra bikinitröjor. Och här har ni två stycken! Isigtkallt var det i vattnet, men vi överlevde, tack gode gud!


/vittbröd

The Smurfs

Idag har bruntbröd, jag och våra kära kamrater sprungit runt i skogen as smurfs. I små blå smurfgrupper skulle vi klara av riktigt tuffa utmaningar. Om man gjorde bra ifrån sig fick man skruvar. Samanlagt fick vi ihop hela 167st. Därför hoppas vi på en seger. Det hela var en tävling försår ni. 

 
  


I heta bikini-tröjor tog bruntbröd och jag årets första dopp också. Vattnet i den fina, klara sjön Rudan var lagom varmt och härligt. Håll utkik efter en, eller kanske flera bilder (om ni har tur) på oss i våra bikinitröjor!

/bruntbröd

På besök hemma hos Mr Wolverine

Tidigare i veckan var jag och bruntbröd på besök hemma hos Mr Wolverine. Vi fick i uppdrag att ha koll på honom i en hel timme. För att klara denna uppgift fick vi hjälp av två mesiga män och vi fick också ett papper och en penna. De första tio minuterna var vår vän (Mr Wolverine) osynlig. Det är inte så lätt att ha koll på någon som inte syns ska ni veta, så vi började bli oroliga. Vad skulle våran befälhavare som gett oss uppdraget säga?

Efter elva minuter såg vi en snabb rörelse bakom en sten och våra ögon blev stora som dasslock. Vi såg Mr Wolverine! Lika snabbt som vi sett honom så försvann han igen. Men fyllda av hopp och vetskapen om var han låg någonstans tändes nu en eld inom oss. De två mesiga männen betämde sig nu för att gå runt vår väns boning för att se bättre. När de såg Mr Wolverine gav de ifrån sig höga apliknande rop som väckte honom och vår vän började röra på sig. Nu blev det lätt att ha koll på Mr Wolverine och vi andades ut. Vårat uppdrag kunde nu fullföljas helt och hållet. 

 

Här ser ni var Mr Wolverine lade sig för att sova efter han väckts av två mesig män. Men innan han gick för att sova sprang han lite fram och tillbaka, skötte sin hygien och slicka sig på fötterna.

/vittbröd

Stackars liten

Vädret, det mest populära samtalsämnet. Ville bara säga att det blir helt okej väder till helgen. Lite blött på lördag och lite mer soligt på söndag. Så, nu vet ni vad ni ska säga nästa gång ni finner er i den där "pinsam-tystnad" situationen. Alltså, en blöt lördag och en smått solig söndag. Stackaren här nedan lär dock få lite problem med att få upp den.


 



/bruntbröd


Eat gifted children

Börjar känna mig ganska så dålig på att uppdatera här i bloggen men som tur är, är vittbröd väldigt duktig på det. Därför vill jag sända en massa roliga kramar till henne.

Själv mår jag lagom bra. Antar att jag har fått i mig lite för lite ost på den senaste tiden. Ska bli bättring på det, jag lovar. Med osten kommer nog fantasin att flöda lite mera. Idag såg vittbröd och jag en rolig skylt. Det hela slutade med att vi bestämde oss för att vittbröd skulle äta upp mig.

 

Förstår ni logiken?

 /bruntbröd

Zoo

"Han är som ett helt zoo!"

Det regnar denna tisdag

Hej! Nu skriver jag igen, börjar känna mig lite ensam. Var är mitt brunabröd?

Det regnar ute. Det smattrar mot taket. Det var ett tag sen tycker jag. Lite mysigt är det när man sitter här och knappar på tangenterna. För regn är mysigt, regn är mysigt när man är inne. Fast det kan också vara kul när man är ute. När det forsar ner som ett vattenfall och man blir blöt in på bara skinet. Det är kul, i varje fall när man inte har något paraply och när man inte kan göra något åt det faktum att man blir blöt. Fast oftast är regn tråkigt, men just idag är det bara mysigt.  


/vittbröd

En liten stjärna!

Förlåter ni mig? Jag känner mig som världens sämsat bloggare (jag hoppas att min andra halva också gör det). Men vi har varit upptagna. Jag kan i alla fall säga det, även om det kanske är mer eller mindre sant. 

Idag var jag i Stockholm, Sveriges stad. Och jag kom fram till att det är burkplockarsäsong. Jag såg många, många burkplockare som lyfte på papperskorgslocken. Och dessa burkplockare är ju miljövänner kom jag på. De går faktiskt och pantar de burkar som alla andra bara kastar i vanliga papperskorgar eller på marken. Så en liten, liten stjärna till dem, grattis!



 



















/vittbröd

Lila minitutte

Hallå där! Allt bra i stugorna? Här sitter vi och klämmer på en lila minitutte. Gouda Britta är här med oss och vi har nyss vaknat ur vår skönhetssömn. Idag ska vi hitta på något kul hade vi tänkt oss. Men frågan är bara vad? Så om ni har något superbraigt förslag, säg gärna till. Men om inte, så kanske, kanske vi klarar oss ändå.


/vittbröd & bruntbröd

RSS 2.0