Paddlingen

Vi var ju ute och paddlade för ett bra tag sen. Här är några bilder i alla fall!
Packningen. Svart soppsäck ska jag börja packa i oftare, så himla praktiskt!
Två proffs till paddlare.
Vad är inte en paddling utan en riktig brasa?
/vittbröd

Pusta ut

Vi har tagit en liten bloggpaus som ni kanske märkte. När man har en sådan stor och mäktig blogg som vi måste man få pusta ut ibland....

Party! Party! PARTY! Party!

Ikväll blir det party!!! Vi ska dansa tills vi ramlar ihop i en hög, vi ska skratta så käkarna gör ont, vi ska helt enkelt ha kul!
/vittbröd

Kan vi låtsas att flygplan på natthimlen är fallande stjärnor?



Jag tror att jag typ är den enda som aldrig har sett en fallande stjärna. Det är ju nästan lite sorglig. Eftersom jag aldrig har fått önska mig något när en stjärna fallit så tycker jag att vi ska låtsas som att alla flygplan som flyger om natten är fallande stjärnor. Precis som en ny och söt låt säger. Jag känner att jag vill önska mig något och är säker på att ni där ute inte heller skulle säga nej till en önskan som självfallet kommer att slå in! 

/bruntbröd

Fanta & Rosé

En tankeställare. Pratade med en smula nyss om varför man finner det ganska roligt att vara sådär lagom full. Vi kom bland annat fram till att vi diggar när det snurrar lite i skallen och att det är så härligt när allt är hysteriskt roligt liksom. Hon sa att hon skulle vilja känna så hela tiden men då tror inte jag att det skulle vara lika roligt. Då skulle det snarare vara roligt att bli nykter då och då. Så borde inte alkisar tycka att de känns nice att bli nykter sådär varannan helg? Att komma ner på jorden liksom. Det kanske dom gör. 



/bruntbröd

RSS 2.0