Största läsare

Fredrik är ostmackas största läsare. Han läser allt och är alltid lika positiv. Idag åt han till och med en ostmacka. När vi logga in idag på bloggen blev han helt extatisk när han såg knappen "Ta bort blogg". Han försökte verkligen tvinga musen till knappen. Men nej, jag var stark, jag höll emot. Så nu vet vi hur vår största läsare egentligen känner om oss. Jag vet inte om jag ska vara glad...

P.s. Han ska tvinga mig att köpa en 50 kr glass! VARFÖR?

/vittbröd


Nytt blogginlägg.

Hej. Inte långt kvar nu. Inte långt kvar, om 13 helt vanliga dagar slutar jag och vi tvåan. Tvåan!? Snart är alla 18 år. Snart står vi och sjunger på ett flak. Snart är vi vuxna. Snart har vi sett så många platser så vi inte kan hålla räkningen. Snart har vi små barn som springer kring bena. Snart har vi bytt jobb tio gånger eftersom vi tyckte det andra lät roligare. Snart får vi rynkor som inga krämer eller botox kan skydda oss från. Snart kan vi se tillbaka på vårt liv och inte vilja ha gjort någonting annurlunda!

Tiden går fort. Och ja, det är ett år kvar tills vi slutar helaalltihopa. Men det kommer gå så fort. Vi kommer ha så många prov. Men vi kommer skratta så himla mycket!




/vittbröd

Ta ögonkontakt!

Nu är vårt lilla minilov slut. Imorgon börjar allvaret. Skolan igen, jippi! Men innan det är dax att plocka fram räknekunskaperna och räkna lite matte ska vi ut på stadens gator och hjälpa folk vid övergångsställen. Dela ut små karameller har väl ingen dött av? Det är ju bara det att vi ska vara fixade o klara mitt inne i staden 07.30. Vilket betyder 06.30, upp och hoppa vittbröd!

       

/vittbröd

Var det bra så? Kvitto?

Jag, Bruntbröd, Fröken Salami och Baguette var och hälsade på Goudabritta på hennes nya arbete. Av henne köpte vi saker som vi sedan blanda ihop till en tårta. Mumsigt värre!




/vittbröd

LoppisLoppisLoppisLortgris

Idag, denna grå och regniga lördag, har jag och min andra halva haft loppmarknad tillsammans med våran lilla klass. Vi och alla våra vänner hade fått ihop en riktigt stor hög med många många saker. Den första halvtimmen hade vi lite problem med borden men det fixade sig snabbt. Efter det lilla problemet fick vi vind i seglen och sålde som smör i solsken! Nu är det bara super spännande att få veta hur många guld- och silverpengar vi fått ihop...


Massa jox, skor, rullskor, skärp, krukor, spel, filmer, glas, smycken och maaassa mer!


Vittbröd tog gisslan: "Om du inte köper min potatisskalarmaskin skjuter jag!"


Brunt bröd hittade sin drömhatt! Hennes lyckodag.


Två små prinsessor dök upp. Fint med kungligt besök.


Jag hittade Pingus familj i en låda, hoppas de fick ett fint nytt hem.

/vittbröd

Vi är inte i kiss-och-bajs-åldern!

Vi har upptäckt typ världens stinkigaste toalett/WC/vatten closett. Den ligger mycket närmare än vad vi någonsin kunnat ana! Nära en fotbollsplan, nära en skola, nära en studsmatta, nära en parkering, inne i en idrotthall. Anledningen till att just denna lilla rum är typ värdens äckligaset är för att:

   

- Det luktade ammoniak.
- Handtaget var helt paj, kunde snurras i 360 grader.
- Spolarjoxen var ur funktion.
- Spegeln visade inte Svarta Madam.
- Handfatet åt upp vittbröds solglasögon.
- Det egentligen vita kaklet var brunfärgat...

När vi var klara sprang vi därifrån så fooort som möjligt, vi kan ju inte hålla andan i evigheter.

/ vittbröd & bruntbröd

Sparka boll

Vittbröd och jag har vart ute på äventyr. Vi har sett en massa pojkar sparka på en boll. Det sprutade en hel del damm och grus men det hindrade inte oss från att heja för fulla halsar. Till nästa gång blir det inte bara heja-skrik, det ska bli en dans också (hehe, eller inte.) Dessutom var det en riktig heting-jeting som slängde av sig nästan alla kläder. Det gillade vi i massor.





/bruntbröd


Women

- "Jag skulle inte kunna leva med en kvinna som styr och bestämmer i mitt liv"
- "Men du har ju levt med din mamma hitills"


Korv ska det va!



Vi äter inte bara ostmackor, vi äter korv också!

/vittbröd

RSS 2.0