Tack min underbara vän!

Åhh! Nu måste jag tacka min kära bästaste brödkompis bruntbröd för det fina inlägget! Tack. Jag måste säga att jag är grymt ostigt glad att du också finns i mitt brödiga liv! ♥ Jag vill också tacka alla som ville vara med och fira min födelse. Ni är alla superbraaa!


Och eftersom denna bild var så otroligt snygg vill jag ha med den två gånger till! Hemskt mycket tack igen BRUNTBRÖD!

/vittbröd


HIPP HIPP HURRA..

.. idag är det en stor dag! Det är vittbröds födelsedag!
Jag är säker på att vittbröd kommer fira denna dag med massa smulor, ost och självklart ostskumpa!

Så vittbröd, din andra halva önskar dig det bästa av allt och jag är säker på att alla andra i din omgivning gör det också. Du är så himla bra och jag är så himla glad som har dig i mitt smuliga liv!  ♥



/bruntbröd


Do something

Som min andra halva sa så är skolan igång och detta betyder att vi ska komma igång med bloggandet här också. Speciellt eftersom vi fick önskemål om det ifrån en person vars åsikt betyder mycket för oss. Men för att vi ska ha nåt att skriva om tycker jag att ni där ute ska bjuda på er själva lite mer, gör bort er så att vi kan få oss ett gott skratt!

Måste bara skriva några rader om de nya småttingarna i hemvisten.. eller jag har ju inte så mycket att skriva om eftersom dom inte märks! Dom trycker mot väggarna för att inte ta upp någon yta, dom vågar inte andas vår luft, inte stå i skåphallen i mer än 5 sekunder. Men det finns dock en fläta som ingen har missat, en fläta som tar sin plats, vår plats. Som får vissa på elaka takar. Hm.. vi får se vad det utvecklar sig till, lovar att hålla er uppdaterade!


Flätor kan vara fina, men också väldigt långa och smala och inte alls så attraktiva.


Nu ska jag äta lite kvällsmackor, ostmackor!
/bruntbröd 

Skolan har börjat!

Hey you! Nu har skolan med stort S börjat. Men frågan är bara, hur länge har vi varit borta? När man träffade klassen igår kändes det som det varit två dagar, inte mer. Allt är som vanligt, bortsett från några nya kläder, skor och frisyrer. Och ett nytt ansikte såklart. Detta ansiket har nu blivit paxat av en ett annat (kvinnligt) anskite. Så alla där ute. Håll händer och fötter i styr!

Juste ja, vi har också fått ett nytt ämne. En nonstop pratande människa ska lära oss historia. Trevligt, trevligt. Och bli inte förvånade om ni ser mig med en bula i huvet. För förr eller senare kommer mitt nya skåp slå till mig i huvet. Tjoff, så ligger jag där alldeles mörbultad på golvet. (Jag saknar dig mitt gamla underbara skåp...)

Det var allt från mig, smula inte sönder!
/ vittbröd

Det finns bara en Måns



Var och såg på en speciell Måns för någon dag sedan med en massa små roliga människor. Har lärt mig att Goudabrittas största hemlighet är att hon är en studsboll. Oj vad hon hoppa! Oj vad vi sjöng! Och oj vad det haglad. Aj vad det gjorde ont i huvet.

Allt blir mycket bättre med fiskplåster!


När olyckan är framme! Oj oj oj! Vi klarar oss, ni ska inte vara oroliga. Men allt blir så mycket bättre med små blåa fiskplåster, jag lovar!

RSS 2.0