På besök hemma hos Mr Wolverine

Tidigare i veckan var jag och bruntbröd på besök hemma hos Mr Wolverine. Vi fick i uppdrag att ha koll på honom i en hel timme. För att klara denna uppgift fick vi hjälp av två mesiga män och vi fick också ett papper och en penna. De första tio minuterna var vår vän (Mr Wolverine) osynlig. Det är inte så lätt att ha koll på någon som inte syns ska ni veta, så vi började bli oroliga. Vad skulle våran befälhavare som gett oss uppdraget säga?

Efter elva minuter såg vi en snabb rörelse bakom en sten och våra ögon blev stora som dasslock. Vi såg Mr Wolverine! Lika snabbt som vi sett honom så försvann han igen. Men fyllda av hopp och vetskapen om var han låg någonstans tändes nu en eld inom oss. De två mesiga männen betämde sig nu för att gå runt vår väns boning för att se bättre. När de såg Mr Wolverine gav de ifrån sig höga apliknande rop som väckte honom och vår vän började röra på sig. Nu blev det lätt att ha koll på Mr Wolverine och vi andades ut. Vårat uppdrag kunde nu fullföljas helt och hållet. 

 

Här ser ni var Mr Wolverine lade sig för att sova efter han väckts av två mesig män. Men innan han gick för att sova sprang han lite fram och tillbaka, skötte sin hygien och slicka sig på fötterna.

/vittbröd

Kommentarer
Postat av: s

"två mesiga män! HAHA

2009-05-11 @ 15:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0