Du behöver bara säga nej!

Hej alla! Nu efter en påskhelg med massa massa och änu mer godis är det på tiden att säga nej till karameller! Det är enkelt, säg bara NEJ! För det har faktiskt varit okej för alla tjock som smala, långa som korta att äta sig mätta på små chokladbitar eller surapraliner, eller vad man nu vill stoppa i sin mun. Det är okej, för det var PÅSK! Men just idag blev det inte okej längre. För er som har det lite svårt med att sluta smaska har jag ett schema som ni kan följa:



1. När du känner sug efter små söta godisbitar, gör tio kullerbyttor efter varandra. Då kommer du bli så snurrig att du inte längre vill äta din godisbit.

2. Du kan göra egna små karameller. Du skär bara ut godisliknande bitar av frukt eller grönsaker, du kan också linda in dem i papper för att få den där lite exklusiva kännslan. Det är bara fantasin som stoppar dig här!

3. Bind fast bildäck med hjälp av ett rep runt magen. Nu kommer du bränna en massa fett vad du än gör. Eftersom att dra dem bakom sig är mer än jobbigt. Du kanske till och med kan unna dig en liten godisbit.

4. Om inget av dessa tre förslag fungerar får du helt enkelt. Dam dam daaam...Tejpa igen munen! Du har helt enkelt inget annat val. Om tejp inte fungerar, köp superlim. Jag säger bara: Ajö godissug!


Om du känner att du har för mycket godis över sen helgen, kan du göra som vanligt folk. Bada i det!

Mycket söta kramar
/vittbröd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0